Convoquem el segon Premi al Treball Final de Grau

L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida convoca la segona edició del premi al millor Treball Final de Grau (TFG) que investigue i aporte dades noves relatives al coneixement de qualsevol dels diferents aspectes de la Vall d’Albaida, i que s’haja presentat dins de la programació ordinària dels estudis que estiga cursant qui el presente (en primera o segona convocatòria).

Hi pot participar tot l’alumnat que haja presentat el treball de final d’estudis dins de la normativa universitària a què haja d’atendre a raó de la universitat on faça els estudis. S’hi poden presentar alumnes de qualsevol universitat, sempre que el tema d’investigació tinga per objecte la Vall d’Albaida des de qualsevol aspecte a considerar en la seua especialitat formativa. Per a participar-hi, i atenent que el premi està pensat per als investigadors i investigadores més joves, els autors de les TFG no han de tindre més de 30 anys.

Consulteu-ne ací les bases completes