A punt d’acabar les jornades d’àmbits locals sobre la transició a la comarca

Hem arribat a la darrera setmana de les jornades sobre la Transició a la Vall d’Albaida dedicades a localitats concretes. Hem passat per Bocairent, Quatretonda, Llutxent, la Pobla del Duc, l’Olleria, i ara acabem amb dues taules redones les jornades locals d’Ontinyent. Amb tot, encara queda dissabte 31 d’octubre una conferència a Bocairent per cloure-les completament (consulteu ací la programació completa).

El mes que ve vindran les taules redones i xarrades que estudiaran el procés de la transició des d’un punt de vista comarcal, i hi haurà també el curs de la Universitat d’Hivern i les projeccions cinematogràfiques de l’Utiye.

 

Catàleg Exposició transició portada

Al Centre Social Caixa Ontinyent es pot visitar fins el 27 de novembre l’exposició ‘La Transició a Ontinyent (1975-1982)’.

Catàleg Exposició en pdf

 

 

This slideshow requires JavaScript.