I si sopem a la fresca?

Documental l'any deuAixò vam pensar quan vam trobar que estaria bé de buscar alguna excusa per a ajuntar-nos socis, amics, coneguts i passavolants. En realitat més que excusa, en teníem un motiu, ja que encara no havíem pres part de manera oficial en cap de les presentacions del documental “L’Any Deu: l’emigració de la Vall d’Albaida a l’Argentina” en l’edició del qual la nostra entitat ha col·laborat.

Lligar-ho era fàcil, i això hem fet. En col·laboració amb l’ajuntament, divendres 15 de juliol ens trobarem a Benicolet, al carrer de la Poassa davant del bar de la Cooperativa. A les 21.30 hi soparem, al ras, i en acabant sense haver de canviar de cadira veurem el documental i en podrem parlar amb els autors Casimir Romero i Lluís Pérez.

El sopar (picadeta, costelles a la mel, postres, beguda i café/infusions) valdrà 12 euros. Heu de reservar la plaça al telèfon 615986919. La projecció és gratuïta: com més serem, més riurem.