Albardissa: Diferència entre les revisions

De diva
Dreceres ràpides: navegació, cerca
 
Línia 1: Línia 1:
''[[f.]]'' 1. Paret de rejola massissa obrada en fang en la boca d'un forn de gerres. 2. Paret formada de brancam i arbusts entrelligats i formats amb travessers per tancar un tros de terra. 3. Espècie de local que existeix en les cases dels llauradors fet de canyes i sense enrejolar. [[VF]]: 'bardissa' ([[Agu]]), ([[Nac]]). [[VF]]: 'albardissat'. ([[Agu]]), ([[Atz]]).
+
''[[f.]]'' 1. Paret de rajola massissa obrada en fang en la boca d'un forn de gerres. 2. Paret formada de brancam i arbusts entrelligats i formats amb travessers per tancar un tros de terra. 3. Espècie de local que existeix en les cases dels llauradors fet de canyes i sense enrajolar. [[VF]]: 'bardissa' ([[Agu]]), ([[Nac]]). [[VF]]: 'albardissat'. ([[Agu]]), ([[Atz]]).

Revisió de 12:27, 22 gen 2021

f. 1. Paret de rajola massissa obrada en fang en la boca d'un forn de gerres. 2. Paret formada de brancam i arbusts entrelligats i formats amb travessers per tancar un tros de terra. 3. Espècie de local que existeix en les cases dels llauradors fet de canyes i sense enrajolar. VF: 'bardissa' (Agu), (Nac). VF: 'albardissat'. (Agu), (Atz).