Diferència entre revisions de la pàgina «Banasta»

De diva
Salta a la navegació Salta a la cerca
(Es crea la pàgina amb «''f.'' Espècie de cove de vímens, més gros i alt que els coves ordinaris. loc. «Estar tot (el peix) en la banasta»: expressió que s'usa jugant a cartes p...».)
 
 
Línia 1: Línia 1:
[[''f.'']] Espècie de cove de vímens, més gros i alt que els coves ordinaris. [[loc.]] «Estar tot (el peix) en la banasta»: expressió que s'usa jugant a cartes per a demostrar que no hi ha enganys ni cartes amagades. [[Ex.]]: «Com vols que t'enganye, si tot el peix estava en la banasta» ([[Boc]]).
''[[f.]]'' Espècie de cove de vímens, més gros i alt que els coves ordinaris. ''[[loc.]]'' «Estar tot (el peix) en la banasta»: expressió que s'usa jugant a cartes per a demostrar que no hi ha enganys ni cartes amagades. [[Ex.]]: «Com vols que t'enganye, si tot el peix estava en la banasta» ([[Boc]]).

Revisió de 12:17, 21 gen 2021

f. Espècie de cove de vímens, més gros i alt que els coves ordinaris. loc. «Estar tot (el peix) en la banasta»: expressió que s'usa jugant a cartes per a demostrar que no hi ha enganys ni cartes amagades. Ex.: «Com vols que t'enganye, si tot el peix estava en la banasta» (Boc).