Barja: Diferència entre les revisions

De diva
Dreceres ràpides: navegació, cerca
(Es crea la pàgina amb «''f.'' 1. Caixó de fusta o espart que s'empra per ficar el peix durant la pesquera (Nac) (Ont). 2. Cabàs d'espart de forma ovalada, rectangular i d'una f...».)
 
 
Línia 1: Línia 1:
''[[f.]]'' 1. Caixó de fusta o espart que s'empra per ficar el peix durant la pesquera ([[Nac]]) ([[Ont]]). 2. Cabàs d'espart de forma ovalada, rectangular i d'una fondària d'uns 40 cm. provist d'una corretja per posarse'l de bandolera. La feien servir quan sembraven ([[Nac]]) ([[Fon]]). 3. Panxa ([[Nac]]) ([[Ont]]). [[VF]] de 'barxa'.
+
''[[f.]]'' 1. Caixó de fusta o espart que s'empra per ficar el peix durant la pesquera ([[Nac]]) ([[Ont]]). 2. Cabàs d'espart de forma ovalada, rectangular i d'una fondària d'uns 40 cm. provist d'una corretja per posar-se'l de bandolera. La feien servir quan sembraven ([[Nac]]) ([[Fon]]). 3. Panxa ([[Nac]]) ([[Ont]]). [[VF]] de 'barxa'.

Revisió de 12:23, 22 gen 2021

f. 1. Caixó de fusta o espart que s'empra per ficar el peix durant la pesquera (Nac) (Ont). 2. Cabàs d'espart de forma ovalada, rectangular i d'una fondària d'uns 40 cm. provist d'una corretja per posar-se'l de bandolera. La feien servir quan sembraven (Nac) (Fon). 3. Panxa (Nac) (Ont). VF de 'barxa'.