Categories de seguiment

Salta a la navegació Salta a la cerca

Aquesta pàgina llista les categories de seguiment que s'omplen automàticament pel programari MediaWiki. Es poden canviar els seus noms modificant els missatges del sistema corresponents en l'espai de noms MediaWiki.

Categoria de seguiment Nom del missatge Criteris d'inclusió de categoria
Pàgines amb enllaços a fitxer trencatsbroken-file-categoryLa pàgina conté un enllaç de fitxer trencat (un enllaç per inserir un fitxer quan aquest fitxer no existeix).
Pàgines amb arguments duplicats en utilització de plantillesduplicate-args-categoryLa pàgina conté crides a plantilles que fan servir duplicats d'arguments, com ara {{foo|bar=1|bar=2}} o {{foo|bar|1=baz}}.
Pàgines on s'ha excedit la profunditat d'expansióexpansion-depth-exceeded-categoryLa pàgina ha excedit la profunditat màxima d'expansió.
Pàgines amb massa crides de parser functionexpensive-parserfunction-categoryLa pàgina utilitza massa funcions d'analitzador costoses (com #ifexist). Vegeu Manual:$wgExpensiveParserFunctionLimit.
Categories oculteshidden-category-categoryLa categoria conté __HIDDENCAT__ en el contingut de la pàgina, fet que impedeix que aparegui en la caixa d'enllaços de categoria a les pàgines per defecte.
Pàgines indexadesindex-categoryLa pàgina conté un __INDEX__ (i és en un espai de noms on està permès) i per tant està indexat per robots quan normalment no ho seria.
Pàgines on s'ha excedit el recompte de nodesnode-count-exceeded-categoryLa pàgina ha excedit el compte màxim de nodes.
Pàgines no indexadesnoindex-categoryLa pàgina conté una paraula màgica __NOINDEX__ (i és en un espai de noms on està permesa) i per tant no està indexada per robots.
Pàgines amb arguments formatnum no numèricsnonnumeric-formatnumLa pàgina conté un argument no numèric per a la funció formatnum.
Pàgines que contenen arguments de plantilla que s'han omèspost-expand-template-argument-categoryLa pàgina és més gran que $wgMaxArticleSize després d'expandir un argument de plantilla (quelcom entre claus triples, com ara {{{Foo}}}).
Pàgines on s'excedeix la mida d'inclusió de les plantillespost-expand-template-inclusion-categoryLa mida de la pàgina és més gran que $wgMaxArticleSize un cop expandides totes les plantilles, per tant algunes plantilles no s'han expandit.
Pàgines amb títols a mostrar ignoratsrestricted-displaytitle-ignoredLa pàgina té un {{DISPLAYTITLE}} que ha estat ignorat perquè no és equivalent al títol actual de la pàgina.
Pàgines que utilitzen «=» com a plantillatemplate-equals-categoryLa pàgina conté {{=}}, però en aquest wiki no expandeix a =. Aquest ús és obsolet. En una versió futura del MediaWiki s'implementarà {{=}} com a funció d'anàlisi.
Pàgines amb bucles de plantillatemplate-loop-categoryLa pàgina conté un bucle de plantilles, és a dir, una plantilla que s'inclou a si mateixa recursivament.