Diferència entre revisions de la pàgina «Palafanga»

De diva
Salta a la navegació Salta a la cerca
(Es crea la pàgina amb «''f.'' 1. Séquia o braçal profund per escórrer l'aigua d'una terra humida o patamoll (Ndoc) (Ont). 2. Eina consistent en una forca de ferro o de tresfor...».)
 
 
(Hi ha una revisió intermèdia del mateix usuari que no es mostren)
Línia 1: Línia 1:
''[[f.]]'' 1. Séquia o braçal profund per escórrer l'aigua d'una terra humida o patamoll ([[Ndoc]]) ([[Ont]]). 2. Eina consistent en una forca de ferro o de tresforcons, posada al cap d'un mànec que en la part superior té un creuer per on l'agafen i serveix per a girar profundament la terra ([[Ndoc]]) ([[Agu]]).
''[[f.]]'' 1. Séquia o braçal profund per escórrer l'aigua d'una terra humida o patamoll ([[Ndoc]]) ([[Ont]]). 2. Eina consistent en una forca de ferro o de tres forcons, posada al cap d'un mànec que en la part superior té un creuer per on l'agafen i servix per a girar profundament la terra ([[Ndoc]]) ([[Agu]]). 3. [[top.]] Partida de la Palafanga, ([[Boc]]).

Revisió de 10:30, 19 gen 2023

f. 1. Séquia o braçal profund per escórrer l'aigua d'una terra humida o patamoll (Ndoc) (Ont). 2. Eina consistent en una forca de ferro o de tres forcons, posada al cap d'un mànec que en la part superior té un creuer per on l'agafen i servix per a girar profundament la terra (Ndoc) (Agu). 3. top. Partida de la Palafanga, (Boc).