El projecte Benicadell Sonor destacarà en el Recercat d’aquest cap de setmana a Manresa

L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida (IEVA) tindrà una presència destacada aquest cap de setmana a Manresa, on se celebra la catorzena edició del Recercat. Jornada de Cultura i Recerca Local, organitzada per l’Institut Ramon Muntaner (IRMU).

Els dies 13, 14 i 15 d’abril, la Jornada oferirà espais i activitats ben diferenciats per tal d’assolir un doble objectiu: ser un punt de trobada entre els centres i instituts d’estudis locals i comarcals, alhora que un aparador de la tasca d’aquestes entitats obert a tota la ciutadania.

Una de les activitats és la fira de centres d’estudi, que s’ubicarà a la plaça de Sant Domènec, on es trobaran les novetats editorials de la recerca local i comarcal. Allà hi haurà algunes de les produccions de l’IEVA, com el llibre recentment publicat ‘L’Alforí, paisatge viu’ de Josep M. Ribera, i el CD ‘Benicadell Sonor’, un projecte que des de l’IRMU han tingut molt d’interés a destacar amb un pòster de grans mides on s’hi recull tota la informació referent a la gravació del disc, al concert i a la recuperació dels autors i les obres musicals.