Convocats els I Premis d’Investigació Jove 2018 de la FIECOV

La Federació d’Instituts d’Estudis Comarcals del País Valencià (FIECOV), de la qual forma part l’IEVA, amb el patrocini de la Institució Alfons el Magnànim i la Caixa Popular, convoca els I Premis d’Investigació Jove 2018, amb l’objectiu de fomentar l’esperit científic dels estudiants d’ensenyament secundari dels centres valencians.

La convocatòria premiarà treballs de recerca, de tipus experimental o teòric, que els permeta d’aplicar els coneixements propis del curs de cadascuna de les modalitats dels premis: tercer i quart d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de grau mitjà i superior.

Cadascuna d’aquestes modalitats tindrà un primer premi de 500 euros i un lot de llibres per al centre. També s’atorgaran fins a un màxim de 10 premis finalistes, amb una dotació de 100 euros cadascun i també un lot de llibres per als centres i un premi especial de 1.000 euros per al millor treball cooperatiu entre centres diferents.

El termini per presentar els treballs serà el 22 de desembre de 2018.

Per a més informació: federacioidecos@gmail.com.