“Feixisme vs refugiats”, conferència de Lola Bañón sobre la crisi europea

L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida organitza una nova conferència inclosa en el cicle Espai d’Opinió, en què tracta qüestions d’actualitat que afecten la societat de la nostra comarca.

En aquesta ocasió hem convidat la periodista, analista internacional i professora de Periodisme de la Universitat de València Lola Bañón, qui impartirà la conferència “Feixisme vs refugiats: la gran crisi europea que ens amenaça”, en què parlarà de la deriva totalitària europea i de la situació dels refugiats que miren de trobar un refugi a Europa fugint de la guerra i la misèria a Àfrica.

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, Lola Bañón és Doctora en Comunicació per la Universitat de València. Durant 25 anys va treballar a Canal9. Actualment és professora de Periodisme a la Universitat de València i a la Universitat Oberta de Catalunya. També ha impartit classes en el màster de Relacions Internacionals de Bedforshire a Anglaterra. És directora de la Fundació Assemblea de Ciutadans i Ciudadanes de la Mediterrània i autora de diverses publicacions, entre les quals ‘Palestinos’ publicat per l’editorial Planeta.

El mes de desembre passat va rebre el Premi Defensa dels Drets Humans d’Amnistia Internacional.

La conferència serà aquest divendres 21 de setembre, a les 19.30, al Centre Cultural Caixa Ontinyent, amb entrada lliure.