Més impuls a les investigacions sobre la comarca

L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida hem convocat un premi nou, destinat a premiar el millor Treball Final de Grau (TFG) que investigue i aporte dades noves relatives al coneixement de qualsevol dels diferents aspectes de la Vall d’Albaida, i que s’haja presentat dins de la programació ordinària dels estudis que estiga cursant qui el presente (en primera o segona convocatòria).

Hi pot participar tot l’alumnat que haja presentat el treball de final d’estudis dins de la normativa universitària a què haja d’atendre en raó de la universitat on faça els estudis. S’hi poden presentar alumnes de qualsevol universitat, sempre que el tema d’investigació tinga per objecte la Vall d’Albaida des de qualsevol aspecte a considerar en la seua especialitat formativa. Per a participar-hi, i atenent que el premi està pensat per als investigadors i investigadores més joves, els autors de les TFG no han de tindre més de 30 anys.

Consulteu-ne ací les bases