‘De l’erm al verd’. Presentem el llibre d’Isabel Donet


A punt de complir els quatre anys del canvi polític valencià L’Eixam Edicions presenta “De l’erm al verd. Crònica del canvi polític valencià” una publicació que recull una sèrie d’articles periodístics en els quals Isabel Donet reflexiona sobre la història més recent al País Valencià; al voltant de la corrupció, la irrupció de nous partits, al voltant del feminisme, la cultura, la llibertat d’expressió, els mitjans públics de comunicació, l’ofici de periodista, la memòria històrica i el repte de fer un gir en l’arc parlamentari valencià. En definitiva, sobre l’esperança que en 2015 va nodrir la cita a les urnes, obrint un temps carregat i d’il·lusió d’incertesa.

Per a l’autora “el 2015 va comportar el repte de donar valor a la paraula i als pactes per a recompondre polítiques, per a cercar noves relacions entre la classe política i la societat i entre els mateixos partits. També el valor de recobrar la consciència identitària d’un poble com el valencià que hi havia sigut utilitzat per interessos partidistes gens honestos”.

El llibre de la periodista beniganina el presentarem aquest divendres 18 de gener, a les 19.30 h, al Centre Social de Benissuera.

Periodista nascuda a Benigànim, ha estudiat a la Universitat de València. En l’actualitat exerceix la seua tasca al Congrés dels Diputats, anteriorment i durant 24 anys va treballar a RTVV, als Serveis Informatius i a Ràdio Nou i abans en la Generalitat Valenciana formant part del primer equip de premsa de Presidència.
Ha col·laborat com a articulista en diferents mitjans digitals com La Veu del País Valencià i Vilaweb (edició Ontinyent) i en revistes especialitzades com Cuadernos de Farmacia i Aplausos.
És autora de diverses publicacions editorials com Picanya Solidària (Ajuntament de Picanya) i Dando la Cara (Diputació de València). El Premi de la Federació Valenciana de Dones Progressistes 2012 i Premi Literari de Narrativa de Dones de la Generalitat Valenciana en la XVII Edició, són alguns dels reconeixements al seu quefer professional.