L’IEVA participa en la 8a Trobada IDECO-UV, dedicada a la vertebració territorial

L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida participarà el divendres 15 de febrer en la 8a Trobada IDECO-UV organitzada pel vice-rectorat de Projecció Territorial i Societat, i la Federació d’Instituts d’Estudis Comarcals del País Valencià, dedicada enguany als reptes futurs de la vertebració territorial. Serà al saló d’actes Joan Fuster de la Facultat de Geografia i Història (av. Blasco Ibáñez, 28) de València.

La jornada abordarà qüestions d’actualitat territorial, com ara projectes i alternatives, comarcalització, territori i ocupació, despoblament i món rural, etc. des de diferents punts de vista, a partir de conferències i taules redones on s’arreplega la visió acadèmica, la político-institucional i la de la societat local.

La intervenció de l’IEVA anirà a càrrec del nostre soci Daniel Alfonso, llicenciat en Geografia per la UV, i de Federico Soler, llicenciat en Economia per la UV, tots dos professors a l’IES de Benigànim.


L’assistència és lliure i gratuïta, sense necessitat d’inscripció prèvia. En tot cas, la inscripció telemàtica que s’ofereix es recomana per a la previsió de l’expedició de certificats d’assistència.