Sopar de socis i sòcies i premi Fer Comarca: l’1 de març a l’Olleria

Diu la cultura popular que més val perdre un bon amo que un mal costum. Ja sabem que la tradició i la correcció política no sempre fan bona lliga, però com que també hem aprés allò de “si no són bous, són joneguets” –sempre hi ha una part de raó-, agafem-nos a la part que ens interessa i anem a pel costum. Que a més, en el cas que ens afecta, és el bon costum d’ajuntar-nos asseguts a taula i al voltant de la conversa.

Tot açò és per dir-vos que ja tenim en dansa el sopar de socis i sòcies de l’IEVA, obert a tot lo món que ens vulga acompanyar. Enguany el farem l’1 de març, a les 21.30 h al Centre Social de l’Olleria (carrer de sant Joan de Ribera, 6).

Sopar de l’any 2018 a Montaverner

En l’acte, com és habitual, lliurarem el premi Fer Comarca que atorguem a una persona, col·lectiu o entitat que destaca per la tasca en favor de la Vall d’Albaida, i que enguany rebrà Josep Albinyana per la seua àmplia trajectòria.

Com sempre, per al sopar heu de fer la reserva corresponent. Feu l’ingrés (20 euros) al compte de l’IEVA ES46 20456101983000245523 i aviseu la nostra tresorera (Rosa) al 670 965 692. Digueu-li també si per a sopar voldreu carn (galta de porc) o peix (bacallà gratinat). Tot això abans del dia 27 de febrer.