Pas de Dona viatja a Cervera a través del Recercat

L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida torna enguany a tindre presència destacada en el Recercat. Jornada de Cultura i Recerca Local, organitzada per l’Institut Ramon Muntaner, i que se celebra del 3 al 5 de maig a Cervera.

La trobada, oferirà com cada any espais i activitats ben diferenciats per a assolir un doble objectiu: ser un punt de trobada dls centres i instituts d’estudis locals i comarcals, i alhora un aparador de la tasca d’aquestes entitats obert a la ciutadania.

Una de les activitats és la fira de centres d’estudi, que s’ubicarà a la plaça de Pius XII, on s’exposaran les novetats editorials de la recerca local i comarcal. Allà hi s’hi trobaran algunes de les produccions de l’IEVA, i un pòster de grans mides on es detalla el projecte Pas de Dona, encetat l’any passat amb taules redones i que continua enguany amb una exposició itinerant que estem a punt de començar a fer rodar.