Sopar de socis i sòcies, el 28 de febrer a Castelló de Rugat

No n’és mai, de rutinari, però és que enguany el Sopar de Socis i Sòcies de l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida ve carregat de novetats, amb una Junta Directiva novençana i les primeres informacions sobre el 5é Congrés d’Estudis de la Vall d’Albaida que ja comença a tindre un armassó sòlid.

Sopar a l’Olleria el 2019

El sopar, obert com sempre a tothom que s’hi vulga apuntar, serà el 28 de febrer, a la Sala Polivalent de Castelló de Rugat (carrer de Blasco Ibáñez, 15), a les 21.30.

Com toca, lliurarem el Premi Fer Comarca que atorguem a una persona, col·lectiu o entitat que destaca per la tasca en favor de la Vall d’Albaida, i que en la divuitena edició és per al grup de música antiga Menestrils.

Com sempre, per al sopar heu de fer la reserva corresponent. Feu l’ingrés (22 euros) al compte de l’IEVA ES46 20456101983000245523 i aviseu la nostra tresorera (Rosa) al 670 965 692 a qui hauríeu d’indicar si voleu un menú vegetarià. Tot això abans del dia 25 de febrer.