Convoquem el 13é Premi d’Investigació

Des de 1996, l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida convoca un premi d’investigació biennal per ajudar a la realització d’estudis sobre la realitat comarcal que contribuïsquen a un millor coneixement prospectiu de la Vall d’Albaida i de la seua interrelació amb l’exterior.

Jurat del 12é Premi d’Investigació La Vall d’Albaida

El premi està dotat amb una beca de 3.000 euros per al projecte d’investigació original finalment guanyador. En aquesta dotzena edició del premi, el termini per a presentar els projectes acaba el 30 de setembre vinent.

ACTUALITZACIÓ: Com que a causa de la covid-19 hem ajornat a 2021 el 5é Congrés d’Estudis de la Vall d’Albaida, el termini de presentació dels projectes l’hem allargat fins al 15 de novembre de 2020.

Les bases completes podeu consultar-les ja en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *