“La població de la Vall d’Albaida: situació actual i perspectives de futur”

El geògraf Daniel Alfonso va publicar fa uns mesos un article en què analitzava el procés de despoblament que afecta la Vall d’Albaida, la població de la qual ha disminuït en quasi 6.000 habitants en només deu anys.

El descens ha afectat el 88% dels municipis de la Vall, tant localitats industrialitzades a causa de les darreres crisis, com sobretot els pobles més menuts on la pèrdua d’habitants per la manca de serveis i opcions laborals ja havia començat anteriorment.

L’hem convidar a parlar-ne en la xarrada que hem organitzat per al 16 d’abril vinent a la sala Joan de Joanes de Bocairent, a les 19.30, un acte al qual es pot assistir de manera presencial amb invitació prèvia que cal demanar a cij@bocairent.es, i que també es podrà seguir en directe des de facebook.com/IEVallAlbaida