Sopar de socis i sòcies 2021

Sopar de socis de 2020 a Castelló de Rugat

L’any passat comentàvem que el sopar anual de socis i sòcies no és gens rutinari; però és que el d’enguany és, a més, ben atípic a conseqüència de la maleïda pandèmia que tantes coses ha trasbalsat. I el que és pitjor, que tant de patiment i morts ha causat. 

Ara que sembla que encarem el camí a la recuperació d’una normalitat que ja veurem quina serà, mirem de reprendre una seguideta en la vida de la nostra entitat. Per això mamprenem el sopar per a tornar a la vida social (relativa), al contacte humà, i per a explicar quins projectes tenim entre mans, que això no ha parat gens.

Com sempre, el sopar és obert a tothom que s’hi vulga apuntar. Serà l’11 de juny, al saló Casablanca d’Albaida (carrer del Donant de Sang, 14), a les 21.30, amb aforament limitat per les restriccions sanitàries.

Ens acompanyaran els amics de la Colla de Campaners d’Albaida, als quals lliurarem el Premi Fer Comarca 2021.

Els membres de la colla, amb motiu del premi, oferiran la possibilitat d’assistir a una visita guiada al campanar d’Albaida, a les 19.00, i a un revolteig a les 19.30. Per tal de poder-ho organitzar adequadament, els interessats ens ho hauríeu de comunicar al correu ieva@ieva.info.

Com sempre, per al sopar heu de fer la reserva corresponent. Feu l’ingrés (22 euros) al compte de l’IEVA ES46 20456101983000245523 i aviseu la nostra tresorera (Rosa) al 670 965 692 a qui hauríeu d’indicar si voleu un menú vegetarià. Tot això abans del dia 7 de juny.