Dones al pas: presentem el documental

Representa per a nosaltres una gran satisfacció l’edició del documental Dones al pas, un treball audiovisual que és el tercer pas del camí encetat amb el cicle de conferències Pas de Dona de 2018, i que el 2019 va continuar amb l’exposició itinerant Petjades de dones.
 
Amb el documental pretenem d’acostar experiències i de mostrar contrastos entre generacions diferents de dones de la comarca, relats de vides i de projectes de vida des de pobles menuts de la Vall.
 
El vídeo l’hem fet amb la col·laboració de l’IES de Castelló de Rugat, coordinat per Lluïsa Gallego i Noèlia Sanvíctor, i realitzat per Anmorsígol, amb testimonis de dones i joves d’Aielo de Rugat, Castelló de Rugat i Otos.
 
Vos esperem en la presentació.
 
Per tal de facilitar el compliment de les normes anticovid vigents, és preferible que confirmeu la vostra assistència al telèfon de l’Ajuntament d’Otos 962358235.

Previous article

Un debat necessari