IEVA: Micalet d’Honor 2021

La Societat Coral El Micalet ha atorgat a l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida el Micalet d’Honor 2021, un guardó que rebrem dissabte 27 de novembre en un acte a la seu de l’entitat dins la seua programació d’activitats culturals.

Els Miquelet d’Honor són premis amb què la Societat Coral El Micalet reconeix la trajectòria cívica o cultural en defensa de la identitat nacional, instituïts el 1988. Des del 2005, coincidint amb el centenari, el Micalet en dóna de dues categories: a títol individual, i a títol col·lectiu que és el que rebrà la nostra institució. Amb nosaltres, i en la modalitat individual, rebrà el guardó l’advocada Mercé Teodoro.

És per a nosaltres tot un honor rebre un reconeixement d’una entitat centenària i de referència que supera els àmbits de la ciutat des d’on actua, per a ser símbol a tot el País Valencià, model de constància i rigor. I més quan ens trobem en la vespra de celebrar l‘any que ve el nostre 25 aniversari i mentre engeguem la maquinària del V Congrés d’Estudis de la Vall d’Albaida de l’1 i 2 d’abril vinents.

Entre els premiats en edicions anteriors, en la categoria col·lectiva hi ha la Muixeranga d’Algemesí, la Fundació Sambori, el Centre d’Estudis Contestans, Escola Valenciana i el Tempir d’Elx.

En l’acte de lliurament es donaran també els altres premis convocats pel Micalet: Premi Difusió Patrimoni Cultural; Premi Enric Soler i Godes d’Experiències Pedagògiques; Premi Institut Obrer Valencià; Premi Joan Coromines d’Investigació; Premi Micalet de Teatre; i els Premis d’Estudis Musicals de l’Institut Musical Giner.