V Congrés: obrim el termini per a la presentació de comunicacions

 
Com ja sabeu, els dies 1 i 2 d’abril de 2022 celebrarem a Castelló de Rugat el V Congrés d’Estudis de la Vall d’Albaida, que amb el lema La Vall d’Albaida [co]marca de futur, pretén d’encoratjar a aportar reflexions, investigacions i sobretot reptes per a construir la comarca que volem, la comarca del futur.
 
Durant els dos dies hi haurà conferències, ponències i comunicacions, a més d’activitats complementàries.
Ara hem obert el termini per a la presentació de comunicacions, que fins al 31 de gener vinent ens podeu fer arribar al correu congresieva2020@gmail.com.
 
La inscripció com a assistent s’obrirà el 15 de gener vinent, fins al 15 de març.
 
A la web http://congres5.ieva.info que acabem d’activar trobareu els detalls necessaris, tant per a les inscripcions com per a la presentació de les comunicacions. També més informacions que anirem ampliant.