“Dones al pas”, disponible a la web i per als instituts

L’octubre passat vam presentar al públic una de les nostres darreres publicacions, en format de reportatge fílmic: Dones al pas.
 
És un treball audiovisual que continua el camí encetat amb el cicle de conferències Pas de Dona de 2018, i que el 2019 va continuar amb l’exposició itinerant Petjades de dones.
 
Amb el documental pretenem acostar experiències i mostrar contrastos entre generacions diferents de dones de la comarca, relats de vides i de projectes de vida des de pobles menuts de la Vall, a través de testimonis de dones i de joves d’Aielo de Rugat, Castelló de Rugat i Otos.
 
Ara posem ja el vídeo a l’abast de tot el públic, i l’oferim als centres formatius que el vulguen fer servir per a activitats amb els alumnes amb una guia didàctica. El material, si es vol, pot anar també acompanyat de l’exposició Petjades de dones per a instal·lar-la al centre. 
 
 
 
 
El documental l’hem fet amb la col·laboració de l’IES de Castelló de Rugat, coordinat per Lluïsa Gallego i Noèlia Sanvíctor i realitzat per Anmorsígol.