Vint-i-cinc anys i premi per al MAOVA

L’esforç de la societat i de la ciència permetrà que enguany, després de la irregularitat de l’any passat, reprenguem la tradició de celebrar el sopar de socis i sòcies en el primer trimestre. És una alegria poder-ho fer. Per la sensació –esperem que encertada- de camí a la normalitat, i també perquè aquest 2022 és un any important per a tots nosaltres.

Ho és, ja que després de dos intents (malbaratats per la pandèmia) tenim ja a tocar el V Congrés d’Estudis de la Vall d’Albaida: ja ho sabeu, l’1 i 2 d’abril a Castelló de Rugat. I perquè estem de celebració: l’IEVA fa enguany vint-i-cinc anys, una cosa que causa respecte i que compartirem amb tota la societat valldalbaidina en un acte a l’auditori municipal d’Aielo de Malferit el 5 de març que ve, a les 19.00.

Aprofitarem la cita per a fer, a continuació, el sopar de socis i sòcies, la trobada distesa i conversadora anual. I, com correspon, serà el dia també en què lliurarem el Premi Fer Comarca, que en aquesta ocasió hem atorgat al Museu Arqueològic d’Ontinyent i la Vall d’Albaida (MAOVA).

Com sempre, el sopar és obert a tothom que s’hi vulga apuntar. Serà a la Llar dels Jubilats d’Aielo de Malferit, al carrer de l’Església, 29, a les 21.30, amb les mesures sanitàries corresponents.

Per al sopar heu de fer la reserva corresponent. Feu l’ingrés (20 euros) al compte de l’IEVA ES4620456101983000245523 i aviseu la nostra tresorera (Rosa) al 670 965 692. Tot això abans del dia 3 de març.