Celebrem a Aielo de Malferit els nostres primers 25 anys

 

L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida compleix enguany 25 anys de treball continu a la comarca. En realitat en són 26, si anem més enllà de les dates purament burocràtiques.

El 1997 es van aprovar els estatuts que donaven forma legal i formal a l’estructura d’una entitat nascuda amb l’empenta definitiva del I Congrés d’Estudis de la Vall d’Albaida de 1996, i gestada durant anys des de diversos àmbits i espais geogràfics de la comarca.

Són 25 anys que volem celebrar i compartir amb tota la societat de la comarca, amb un acte modest però digne. Modest perquè tenim posats molts esforços en el V Congrés d’Estudis de la Vall d’Albaida de l’1 i 2 d’abril i moltes més mampreses. I digne perquè, entre més coses, hi mostrarem com mirem el futur, reconeixerem el Museu Arqueològic d’Ontinyent i la Vall d’Albaida (MAOVA) amb el premi Fer Comarca, i oferirem una mostra musical del talent que naix i viu a la comarca amb l’actuació d’Eva Romero i Edu Marquina.

L’acte, d’accés lliure, serà dissabte 5 de març a les 19.00 a l’Auditori Municipal d’Aielo de Malferit, capital cultural valenciana i seu d’aquell congrés natal.

A més, hem fet coincidir la data amb el tradicional sopar de socis i sòcies de l’IEVA (també obert a tota la societat), que farem a la Llar dels Jubilats d’Aielo de Malferit, a les 21.30. En aquest cas, cal fer la reserva corresponent amb un ingrés (20 euros) al compte de l’IEVA ES46 20456101983000245523 i avisar la nostra tresorera (Rosa) al 670 965 692. Tot això abans del dia 3 de març.