Una conferència de Martí Domínguez obri el V Congrés d’Estudis de la Vall d’Albaida

Martí Domínguez (Fotografia: uv.es)

El prestigiós escriptor, professor de periodisme i director de l’acreditada revista científica Mètode, Martí Domínguez, serà l’encarregat de fer la conferència inaugural del V Congrés d’Estudis de la Vall d’Albaida, que tindrà lloc aquest cap de setmana a Castelló de Rugat, que hem organitzat amb l’Ajuntament de Castelló de Rugat.

Domínguez intervindrà en l’acte d’obertura del congrés, programat aquest divendres a les 18.30 a l’auditori municipal de Castelló de Rugat (C/ Sant Vicent, 23), on impartirà a les 19.00 la conferència El paisatge valencià. Art, natura i poesia del nostre país. L’acte, d’accés lliure, oferirà també un concert del jove guitarrista Ausiàs Parejo, qui interpretarà un repertori de peces d’autors valldalbaidins.

Ausiàs Parejo

En l’obertura participaran representants de les institucions organitzadores i del Comité d’Honor, amb l’assistència de membres d’entitats col·laboradores, com Caixa Ontinyent, Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Ajuntament d’Ontinyent, CEFIRE de Xàtiva i Institut Ramon Muntaner.

Jornada d’estudis

La jornada dedicada a les comunicacions presentades al congrés, així com les ponències i la taula redona programades, es desenvoluparà dissabte a les instal·lacions de l’IES Manuel Sanchis Guarner de la localitat, amb accés restringit als inscrits al congrés.

Programa complet del congrés