Sopar anual i premi Fer Comarca

Lliurament del premi Fer Comarca 2022 al Museu Arqueològic d’Ontinyent i la Vall d’Albaida.

La Terra, el planeta on habitem i que no sempre respectem com hauríem de fer, ha pegat una altra volta al voltant del sol i ha arribat el moment esperat de tornar a quedar per al sopar anual de socis i sòcies. 

Després de les dues últimes cites, especials –una per les restriccions sanitàries i la de l’any passat pel 25 aniversari–, enguany reprenem una normalitat esperada i treballada entre tots.

Com ja sabeu, a banda de socis i sòcies, el sopar és obert a tothom que s’hi vulga apuntar. Serà el 24 de març, al restaurant Astrum de Llutxent (Camí Pla, s/n), a les 21.30 h.

La nit del sopar és també el moment en què lliurem el premi Fer Comarca que atorguem a una persona, col·lectiu o entitat que destaca per la tasca en promoció de la Vall d’Albaida. Enguany, el rebrà la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida.

Com sempre, per al sopar heu de fer la reserva corresponent. Feu l’ingrés (25 euros) al compte de l’IEVA ES46 2045 6101 9830 0024 5523 i aviseu la nostra tresorera (Rosa) al 670 965 692. Tot això abans del dia 20 de març vinent.