Presentació del documental “L’espai comú. El cooperativisme de treball associat a l’Olleria”

L’espai comú. El cooperativisme de treball associat a l’Olleria és el treball resultant del projecte premiat en el XIII Premi d’Investigació de la Vall d’Albaida, atorgat pel jurat a la proposta de Noèlia Sanvíctor.

El divendres 3 de novembre el presentarem a l’Olleria, en la projecció que en farem al Cine Goya (carrer del Batle, 28). És la primera vegada que publiquem el nostre premi amb un format audiovisual, en concret en este cas com a documental de poc més d’una hora de durada.

L’acte, d’accés lliure, serà a les 19.30 h.

Després de la presentació farem un sopar al Bar Manolo de l’Olleria. Si ens hi voleu acompanyar, heu de confirmar-ho al telèfon 670965692 (Rosa) i haver fet l’ingrés de 25 euros al compte ES46 2045 6101 98 3000245523.