VI Premi al Millor TFG

VI premi TFG

L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida convoca el VI Premi al Millor Treball Final de Grau (TFG) que investigue i aporte dades noves relatives al coneixement de qualsevol dels diferents aspectes de la Vall d’Albaida. El treball s’ha de presentar dins la programació ordinària dels estudis que faça l’estudiant (en primera o segona convocatòria).

Hi poden participar alumnes que hagen presentat el treball de final d’estudis dins de la normativa universitària a què haja d’atendre a raó de la universitat on estudie. S’hi poden presentar alumnes de qualsevol universitat, sempre que el tema d’investigació tinga com a objecte la Vall d’Albaida des de qualsevol aspecte a considerar en la seua especialitat formativa.

El termini per a presentar la documentació acabarà el 20 d’octubre de 2024.

Consulteu-ne ací les bases completes.