L’enginyeria genètica i el plat a taula

Antonio Tormo Garrido

D’això, i de molts altres aspectes de l’aplicació de l’enginyeria genètica, ens parlarà divendres 29 de maig el professor Antonio Tormo Garrido, catedràtic de Bioquímica i Biologia Molecular de la Universidad Complutense de Madrid.

“T’apeteix una tomata transgènica?” és el títol de la conferència que farà sobre la transgènesi genètica, la construcció de combinacions noves de material genètic.

Antonio Tormo, a banda de la vessant docent, és investigador en Biologia Molecular Procariota, i ha treballat en el laboratori de Microbiology and Molecular Genetics de la School of Medicine de Harvard University.

La conferència serà a les 19.30 h a la sala gòtica del Palau d’Albaida, poble del qual és descendent per part del seu avi l’advocat, polític i historiador de l’art Elías Tormo.

espai opinió antonio tormo