Projecte “Patrimoni oblidat, memòria literària”

La Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana i l’Institut Ramon Muntaner tenen en marxa el projecte “Patrimoni oblidat, memòria literària” que pretén lligar elements patrimonials en ruïnes, abandonats (o que en algun moment ho hagen estat) o desapareguts que tinguen referències literàries, en el gènere que siga. El projecte tindrà dues parts. Una exposició virtual amb tot el material recollit un cop haja estat revisat i validat i una exposició itinerant amb una selecció del material rebut.

L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida col·labora en aquest projecte, per això qui tinga interés a participar-hi pot enviar-nos els textos literaris transcrits o escanejats i fotografies dels elements patrimonials (ieva@ieva.info). Nosaltres ho recollirem per a fer-ho arribar als impulsors de la iniciativa. En principi volem fer una recollida de material fins el 15 de juliol.
 
 Documents:

· Exemple fitxa amb fotografies

Captura