Miquel À. Múrcia, Director Artístic de l’Any Gomis

Miquel Àngel MúrciaDes de l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida volem felicitar Miquel Àngel Múrcia, membre de la Junta Directiva de la nostra entitat, per haver estat nomenat Director Artístic de l’Any Gomis.

Ontinyent celebrarà durant tot 2016 el 225 aniversari del naixement d’una de les personalitats destacades de la ciutat, el compositor Josep Melcior Gomis. Per a fer-ho, l’ajuntament de la capital de la Vall d’Albaida ha declarat 2016 Any Gomis per a encabir-hi totes les activitats culturals que es realitzaran en relació amb l’obra i la vida del músic.

Miquel Àngel Múrcia, també compositor i autor d’una tesi doctoral sobre Gomis, s’encarregarà de la selecció del repertori per al concert simfònic previst dins les activitats i de la transcripció de les obres per als ensembles. A més serà membre del consell científic de l’exposició dedicada al músic homenatjat i farà una conferència sobre la persona i l’obra de Josep Melcior Gomis.