Sopem a Benissuera i premiem l’Associació de Veïns El Llombo

El calendari no sol donar sorpreses. Les agendes, però, a voltes presenten coincidències que és preferible d’evitar per fugir de la necessitat d’haver de fer triar entre una cita o una altra. És per això que enguany ens n’hem anat al mes de març per al sopar de socis, celebrat habitualment en febrer. Però llevat d’això, la trobada manté com sempre l’interés de la taula i la conversa. O més.

Potser més que en alguna altra ocasió perquè enguany hem triat Benissuera com a localitat on trobar-nos. I ho hem fet perquè volem, amb la nostra presència, fer patent el nostre suport a la gent i al consistori de Benisuera en el  projecte de recuperació del Palau dels Bellvís, un projecte en el qual l’IEVA ja  està participant de manera activa.

I al costat mateix del palau, en el sopar lliurarem el nostre premi Fer Comarca que anualment atorguem a una persona, col·lectiu o entitat que destaca per la seua tasca en favor de la Vall d’Albaida. En aquesta ocasió, el premi el rebrà l’Associació de Veïns El Llombo, d’Ontinyent, per una trajectòria atabicada de reivindicacions, d’invitacions a la participació en la vida pública i d’iniciatives socials i culturals. I sempre, amb la cultura de la Vall d’Albaida com a referent.

La data concreta és el 4 març, i soparem al Centre Social de Benissuera, a la plaça del Palau, a les 21.30 h. Si heu de vindre, feu la reserva corresponent. Feu l’ingrés (20 euros) al compte de l’IEVA ES46 20456101983000245523 i aviseu la nostra tresorera (Rosa) al 670 965 692. Tot això abans del dia 2 de març.