Taula redona: “Cap a on volem dur la Mancomunitat?”

Acte d'Albaida. Josep V. Boira parla de "La nova política d'ordenació del territori. La gestió d'un espai complex"

Acte d’Albaida. Josep V. Boira parla de “La nova política d’ordenació del territori. La gestió d’un espai complex”

Dins les jornades ‘A la recerca d’un nou model de comarca?’ que des de l’octubre passat estem realitzant, ara toca el moment de plantejar el futur de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida.

Ho farem de la mà de representants de partits polítics implantats a la comarca, dels quals volem saber quins projectes tenen per al govern comarcal, quina és la seua visió de futur per a una Mancomunitat que l’any vinent complirà 30 anys. La societat ha canviat, les necessitats, l’economia… tot és molt diferent de llavors. I com que els canvis no s’aturen, com preparar la comarca per als que vindran? L’ens comarcal ha de seguir sent un gestor de serveis? Ha de tindre capacitat d’actuació política?

De tot això en parlarem divendres, 25 de novembre, a la Sala Joan de Joanes de Bocairent, a les 19.30 h. Comptarem amb la participació d’Enrique Sanz, coordinador comarcal d’EUPV; Joan V. Ferre, alcalde de Bocairent; Nicolau Calabuig, secretari comarcal de Compromís; Pablo Revert, membre de l’executiva comarcal del PP; Raúl Belda, responsable d’organització municipal de Podem; i Sergio Ramiro, exregidor de Ciudadanos a Ontinyent. El president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, introduirà l’acte amb una descripció de la situació actual de la corporació comarcal i moderarà el debat.

En les jornades ja celebrades anteriorment, hi han participat l’economista Joan Sanchis, els sociòlegs Lluís Català i Pau Caparrós, i el Secretari d’Obres Públiques, Habitatge i Vertebració del Territori de la Generalitat, Josep V. Boira.