Conferència: “La lluita contra la corrupció: propostes des de la judicatura”

Pedro ViguerLes enquestes mostren, des de fa massa temps, que una de les qüestions que més preocupen els ciutadans és la corrupció. Però no cal mirar les enquestes per a adonar-se’n: el tema és un dels més recurrents en les converses, acompanyat d’una certa sensació –perillosa- que els actors principals en aquestes actuacions de corrupteles polítiques i econòmiques es mouen en ambients de permissivitat i impunitat.

L’actualitat constant d’aquesta qüestió ens ha fet plantejar-nos la conveniència de tractar-la en un dels nostres Espais d’Opinió, cosa que farem aquest divendres, 3 de març, de la mà de de l’il·lustre sr. Pedro Luís Viguer Soler, magistrat jutge degà dels jutges de València i portaveu dels jutges degans d’Espanya, qui parlarà de “La lluita contra la corrupció: propostes des de la judicatura”.

L’acte tindrà lloc a les 19.30 al Centre Cultural Caixa Ontinyent, amb entrada lliure.