Informació a socis i sòcies sobre publicacions pròpies i en col·laboració

Informació per als socis sobre alguns importants del funcionament de l’IEVA relacionats amb les nostres publicacions i les publicacions d’altres institucions amb què hem col·laborat.

  1. Sabeu que fins ara cada soci i sòcia de l’Institut ha tingut de forma gratuïta un exemplar dels llibres que hem publicat –i procurarem que continue així en el futur-. Això suposa que de cada publicació reservem al voltant de 300 exemplars per a socis , i com a obsequi que es fa a col·laboradors desinteressats en les nostres activitats que fem. No tots els socis no retiren l’exemplar que els correspon: ho hem intentat fer de diferents maneres, però sense resultat suficientment satisfactori. El que considerem que no podem fer és enviar els llibres a casa de cadascú per l’alt cost que suposa, de no ser que se’ns demane expressament i qui així ho vulga es comprometa a assumir la despesa. Això significa que, d’una banda es fa una inversió en publicacions que no sempre té el resultat desitjat en no arribar als socis i, d’altra banda, els llibres van acumulant-se a la seu (fins i tot hem tingut alguna queixa per “l’aspecte” de la seu). Afortunadament hem aconseguit una dependència complementària que redueix el problema.
   En l’Assemblea de gener passat es va analitzar la situació i es va valorar que els llibres que corresponen als socis no es poden guardar indefinidament, i es va acordar de donar un termini de dos anys des de la publicació perquè cada soci o sòcia arreplegue els exemplars que li corresponguen, una vegada informats convenientment i donades totes les facilitats possibles. Passat aquest termini, Ja Junta Directiva podrà disposar dels volums no retirats i facilitar-los a biblioteques, centres docents o persones no sòcies que estiguen interessades.
  2. Les actes del 4t Congrés ja estan publicades, com tots deveu saber. La intenció era que cada soci o sòcia de l’IEVA en tinguera un exemplar gratuït . No ha estat possible. Sols hem aconseguit al voltant de 50 llibres, que encara no tenim. Les persones que van presentar comunicacions o ponències té o li arribarà un exemplar. Com que ens agradaria que tots els socis interessats pogueren tindre un llibre d’actes, vos demanem que qui estiga interessat a tindre’n, ens ho faça saber com més prompte millor. La idea és arribar a un acord amb la distribuïdora per adquirir els exemplars que calga amb un preu inferior al de la venda al públic (15 euros). Es tracta d’adquirir la quantitat corresponent a la demanda que ens hàgeu fet arribar, per la qual cosa vos demanem que ens comuniqueu expressament l’interés pel llibre per tal de mirar la millor manera de gestionar el tema i no gastar diners de forma inadequada.
  3. L’IEVA col·labora de tant en tant en publicacions d’altres entitats. Aquesta col·laboració consisteix en la compra d’un nombre d’exemplars. Les publicacions adquirides estan disponibles perquè els socis o sòcies que hi estiguen interessats les puguen adquirir, normalment (no sempre i depenent de les condicions de la col·laboració) a un preu més reduït que el de la venda al públic. Així tenim ara disponibles:
  • Exemplars de l’Antologia Poètica de David Mira , Vida i miratges, que per als socis els posem el preu de 25 € (el mateix que la col·laboració inicial)
  • Diferents números de la revista Alba.
  • El nom dels éssers naturals: opció per als socis i sòcies d’adquirir un segon exemplar (el primer el vàreu tenir de forma gratuïta) a un preu de 15 euros.

En qualsevol cas, vos convidem a passar per la seu o dirigir-vos-hi per e-mail i consultar les publicacions disponible, completar aquelles que vos falten i poder comprar les que vos interessen i no siguen pròpies.