Enhorabona, Carmen!

Carmen DoménechLa nostra sòcia Carmen Doménech, membre durant alguns anys també de la Junta Directiva de l’IEVA, ha vist reconeguda la seua trajectòria cívica i social, sempre compromesa, amb el guardó 9 d’Octubre que es lliura a Bocairent, la seua localitat.

L’Ajuntament de Bocairent i el Consell Municipal de Cultura van crear aquest premi l’any 2009 per reconéixer la trajectòria de persones vinculades a Bocairent i l’aportació d’entitats locals. Enguany, a proposta del grup de Dimonis de Darrere la Vila, el Consell Municipal de Cultura va decidir de donar-lo a Carmen Doménech, en la categoria individual, pel seu treball en l’àmbit associatiu en entitats com AFAB, IEVA, Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del Valencià, Més que Dones, Cardaors, i festes de moros i cristians, entre més. Doménech va ser també regidora per EU a l’Ajuntament de Bocairent.