Presentem ‘Fuster per a ociosos’, de Xavi Aliaga

invitacioEn col·laboració amb el Casal Jaume I de la Vall d’Albaida, hem organitzat per a divendres 6 d’octubre la presentació del llibre “Fuster per a ociosos” (Sembra, 2017), de l’escriptor i periodista Xavier Aliaga. L’acte serà a les 19.30 h al Centre Cívic El Llombo, presentat i dirigit per Àngel Cano.

«A Fuster per a ociosos, el periodista i escriptor Xavier Aliaga ha realitzat una brillant tasca per condensar la mirada única que atresorava el mestre de Sueca. Literatura, futbol, creació, festes, llengua, rock, poesia, país, joventut, pintura, filosofia o, per descomptat, política, conformen aquesta original antologia concebuda a còpia de fragments com flamerades. La lucidesa granítica, la capacitat argumental, el verb punyent, el rigor insubornable, l’escepticisme militant i el domini precís de l’idioma, fins i tot en els textos aparentment més irrellevants, proporcionen grans moments de glòria. El resultat és una porta d’entrada a l’univers fusterià. Una compilació bàsica i imprescindible, meravellosament il·lustrada per Aitana Carrasco, que ens ofereix una visió integrada d’un dels grans de les nostres lletres.»