Taula redona: “Com afecta l’infrafinançament a la Vall d’Albaida?”

Com ja deveu saber, la qüestió del finançament autonòmic és una de les de més actualitat a hores d’ara. El debat al seu voltant ha traspassat ja l’àmbit polític, el dels partits, per començar a arribar a altres espais com l’empresarial, el sindical, el món associatiu… La societat valenciana comença a ser conscient que hi tenim un problema que cal encarar com més prompte millor.

D’aquesta qüestió se n’està parlant darrerament bastant des d’instàncies diverses, i nosaltres ens hi volem afegir -de nou-, però amb la intenció de fer-ho ara d’una manera diguem-ne més pràctica. La nostra voluntat ara és parlar-ne amb dades aplicables a la nostra comarca i al dia a dia de la societat. Pretenem saber i explicar les conseqüències que el finançament insuficient implica en els serveis públics d’un territori concret i en els seus habitants, mirant de valorar-les de manera específica, més enllà de les grans xifres macroeconòmiques que no sempre permeten d’entendre’n les magnituds puntuals.

Per a això hem organitzat una taula redona amb la participació de Miguel Ángel Colorado, Coordinador de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Ontinyent, Llorenç Miralles, president de la Societat Valenciana de Ciències de la Salut ‘Joan Baptista Peset’, Càndid Penalba, president d’ATEVAL-Vall d’Albaida, i Joan Sanchis, assessor de la Conselleria d’Economia Sostenible.

L’acte, en col·laboració amb el Casal Jaume I de la Vall d’Albaida i l’Associació de Veïns del Barri de Sant Rafel d’Ontinyent, serà divendres 3 de novembre, a les 19.00 h a la Casa de Cultura de Sant Rafel (C/ Fontanars dels Alforins, 24) d’Ontinyent.