Rebem de mans de l’autor el treball acabat del projecte guanyador de l’11è Premi d’Investigació La Vall d’Albaida

De dreta a esquerra: Josep Calatayud, president de l’IEVA; Josep M. Ribera, autor del treball; Jaime Peris, vicepresident de la Mancomunitat; i Antonio Bravo, sotssecretari de Patrimoni de la Generalitat

Coincidint amb l’acte de cloenda de les Jornades sobre Patrimoni de la Vall d’Albaida, l’IEVA va rebre dissabte passat el treball acabat del projecte guanyador de l’11è Premi d’Investigació La Vall d’Albaida, obra de Josep M. Ribera Micó.

“L’Alforí, paisatge viu. Arquitectura rural i patrimoni cultural” proposa d’aprofitar el moment actual de demanda social i conscienciació al voltant del paisatge rural per analitzar l’arquitectura rural dels Alforins, la implantació i la integració en el paisatge cultural entès com un tot, amb jaciments arqueològics, elements d’etnologia, arquitectures rurals, llengua, cultura i costums tradicionals.

Ara comencem a treballar per tal de convertir l’original en un llibre, per a la publicació del qual tindrem la col·laboració de l’Ajuntament de Fontanars dels Alforins i de la Conselleria d’Educació, Investigació., Cultura i Esport.