Padrí -ina: Diferència entre les revisions

De diva
Dreceres ràpides: navegació, cerca
(Es crea la pàgina amb «''m. i f.'' Persona que presenta un infant a les fonts baptismals que adquireix l'obligació moral de protegir aquell infant i fer-li de pare o de mare si arriba a que...».)
 
 
Línia 1: Línia 1:
''m. i f.'' Persona que presenta un infant a les fonts baptismals que adquireix l'obligació moral de protegir aquell infant i fer-li de pare o de mare si arriba a quedar orfe. ''[[loc.]]:'' 1. «A qui (no) té padrins (no) el bategen» ([[Nloc]]). 2. «Padrí pollós,...»: cançó que és cantada el diade bateig perquè aquest llance caramels als xiquets.
+
''[[m.]] i [[f.]]'' Persona que presenta un infant a les fonts baptismals que adquireix l'obligació moral de protegir aquell infant i fer-li de pare o de mare si arriba a quedar orfe. ''[[loc.]]:'' 1. «A qui (no) té padrins (no) el bategen» ([[Nloc]]). 2. «Padrí pollós,...»: cançó que és cantada el diade bateig perquè aquest llance caramels als xiquets.

Revisió de 14:10, 29 oct 2015

m. i f. Persona que presenta un infant a les fonts baptismals que adquireix l'obligació moral de protegir aquell infant i fer-li de pare o de mare si arriba a quedar orfe. loc.: 1. «A qui (no) té padrins (no) el bategen» (Nloc). 2. «Padrí pollós,...»: cançó que és cantada el diade bateig perquè aquest llance caramels als xiquets.