Taba: Diferència entre les revisions

De diva
Dreceres ràpides: navegació, cerca
(Es crea la pàgina amb «''f''. 1. Xerrameca, conversa insistent i d'assumpte incoherent o barrejat. 2. Jugar a la taba. ''Jugar als ossets'', antic joc que es jugava amb un os, a la manera de...».)
 
 
Línia 1: Línia 1:
''f''. 1. Xerrameca, conversa insistent i d'assumpte incoherent o barrejat. 2. Jugar a la taba. ''Jugar als ossets'', antic joc que es jugava amb un os, a la manera de daus que llançant-lo a l'aire i segons la postura s'actua: ''panxa buida, panxa plena, rei'' i [[verdugo]]. ''loc''.: «Estar (o anar) de taba»: acció de xarrar o fer broma.
+
''f''. 1. Xerrameca, conversa insistent i d'assumpte incoherent o barrejat. 2. Jugar a la taba. ''Jugar als ossets'', antic joc que es jugava amb un os, a la manera de daus que llançant-lo a l'aire i segons la postura s'actua: ''panxa buida, panxa plena, rei'' i ''verdugo''. ''loc''.: «Estar (o anar) de taba»: acció de xarrar o fer broma.

Revisió de 12:23, 27 des 2015

f. 1. Xerrameca, conversa insistent i d'assumpte incoherent o barrejat. 2. Jugar a la taba. Jugar als ossets, antic joc que es jugava amb un os, a la manera de daus que llançant-lo a l'aire i segons la postura s'actua: panxa buida, panxa plena, rei i verdugo. loc.: «Estar (o anar) de taba»: acció de xarrar o fer broma.