Presentat el CD del projecte Benicadell Sonor

Ahir dimarts vam presentar a la premsa el CD del projecte Benicadell Sonor, en el qual s’inclouen les peces interpretades en el concert del mes de febrer passat a Ontinyent. El disc és una de les fases del projecte, com ho va ser el propi concert que preveiem fer en més pobles de la comarca, i que ens proposem d’anar ampliant amb més compositors de música clàssica de la Vall.

El CD l’ha produït Caixa Ontinyent, en col·laboració directa amb l’IEVA. Cada soci té reservat un exemplar gratuït del disc, que podeu recollir en els diferents actes que anirem realitzant al llag de l’any, o bé a la seu dimarts i dimecres de matí. També en tenim per a vendre’n per si algú en vol més d’un o per a qualsevol altra persona interessada en aquest producte cultural d’alta qualitat. A més, n’hi haurà a la venda a les oficines de Caixa Ontinyent i a la web de l’entitat d’estalvi.

En el CD es publiquen peces de Vicent Rodríguez Monllor (Ontinyent 1690 – 1760); Josep Melcior Gomis (Ontinyent, 1791 – París, 1836); Blai Maria Colomer (Bocairent, 1833 – París, 1917); Amanci Amorós Sirvent (Agullent, 1854 – Sant Cugat del Vallés, 1925); Eduard Torres Pérez (Albaida, 1872 – Sevilla, 1934); Joan Alborch Miñana (Salem 1973); i Joanjo Albinyana i Gil (L’Olleria, 1967). La interpretació al piano de totes les composicions va a càrrec d’aquest darrer autor,  Joanjo Albinyana, concertista, professor superior de piano i música de cambra i pianista acompanyant al Conservatori Professional de Música d’Ontinyent.