A la vostra disposició

Presentació llibre els éssers naturalsAra que ja està presentat en societat, el llibre que acabem de publicar el teniu ja a la vostra disposició. I recordeu que a cada soci de l’IEVA li correspon un exemplar gratuït. De moment podeu recollir-lo a la seu els dies que estem per ací (dimarts i dimecres de matí -podeu telefonar al 647320207 per confirmar que hi som si heu de vindre expressament).

A més, estem preparant un seguit de presentacions pels pobles de la comarca, i eixos dies també seran un bon moment per a fer-se amb un llibre que acabarà convertint-se, en no molt de temps, en un referent de la comarca.

Els noms dels éssers naturals. Recerques etnobiològiques a la Vall d’Albaida, un títol ambiciós però ajustat al contingut valuós del treball.

llibre els ésserns naturals llibre els éssers naturals