L'Olleria

De diva
Salta a la navegació Salta a la cerca

Dia: 12.12.2015 Assistents: 14 persones.

Reunió del grup a l'Olleria 2015

1. DECIDIR QUAN PRESENTAREM EL PROJECTE Al febrer, presentació en societat del projecte perquè la gent s’apunte a treballar. (Haurem d’avisar que res no està tancat. Queda obert a futures revisions: coses distintes...). Per a la presentació: - Caldrà convocar la premsa, Escola Valenciana, sectors... - Suggerir propostes de treball, taller pràctic per als centres educatius - Tutorial del funcionament del Diva, (mitjançant vídeos com els del YouTube). - Passar enquestes. Dia de la primera presentació –característiques del DIVA: - Cal explicar que ara se’ns obri una nova possibilitat, presentar un diccionari participatiu i col·laboratiu on caben les aportacions de tots. - Mitjà de transmissió – internet. - Els centres educatius: ajuda per a millorar. - El diccionari en un principi naix amb la voluntat de completar diccionaris existents en la Vall d’Albaida, però ara l’objectiu ha canviat per la presència del DNV i calen nous criteris.

2. COSES QUE FALTEN PER FER: - Com introduir paraules? - Reestructurar NR, paraules que no estaven registrades i ara sí. - Algunes definicions no són completes. - Han augmentat els llibres per consultar. - Dividir la Vall en cinc parts o poble per poble? (Alhora de fer remissions). - Fer enquestes als pobles mal representats. - Aclarir criteris nous. - Quines paraules tindran entrada? - Comissió supervisora. - Canviar v. per VF quan calga.

3. PROBLEMES: - Donem entrada en llista a totes les paraules, estàndards? - Les que no són estàndard i són nostres les posem amb accent o no? O tal i com es pronuncia?