L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida convoca un premi al millor Treball Final de Grau (TFG) que investigue i aporte dades noves relatives al coneixement de qualsevol dels diferents aspectes de la Vall d’Albaida, i que s’haja presentat dins de la programació ordinària dels estudis que estiga cursant qui el presente (en primera o segona convocatòria).

Hi pot participar tot l’alumnat que haja presentat el treball de final d’estudis dins de la normativa universitària a què haja d’atendre a raó de la universitat on faça els estudis. S’hi poden presentar alumnes de qualsevol universitat, sempre que el tema d’investigació tinga per objecte la Vall d’Albaida des de qualsevol aspecte a considerar en la seua especialitat formativa. Per a participar-hi, i atenent que el premi està pensat per als investigadors i investigadores més joves, els autors de les TFG no han de tindre més de 30 anys.


PREMIS ATORGATS

V PREMI TFG convocat en 2022: Resistencias a macroproyectos fotovoltaicos en el rural valenciano. Una aproximación desde el extractivismo y el análisis estructural, de Daniel Pardo.

IV PREMI TFG convocat en 2121: Projecte d’intervenció en la promoció i prevenció de la salut mental dels i les estudiants del Campus d’Ontinyent (Universitat de València), d’Érika Sánchez.

III PREMI TFG convocat en 2020: APP On Mont? de Josep Ferri Monfort.

II PREMI TFG convocat en 2019: Estudi sobre la percepció de la figura del cuidador/a familiar de persones majors en situació de dependència al municipi d’Ontinyentde Rebeca Esteve.

I PREMI TFG convocat en 2018: “Percepció del risc d’inundació al municipi d’Ontinyent” de Marc Torró