Sopar “estellesià” d’estiu

LA POBLA DEL DUC

Salta del llit i enllesteix l’escopeta.

Guaita de nit pel clivell de la porta!

Amor, amor i combatiu el front.

Amor, amor i combatiu el pit.

Em moriré en arribar el dia.

Em deixaràs el dinar a taula.

Entre desfets marquesats i ducats,

entre llistons, amb bromera de ràbia.

(Vicent Andrés Estellés. Mural del País Valencià)

 

A punt d’entrar en la plena calor d’estiu (encara que l’oratge desbaratat –que desbaratem– ja no entén d’estacions), proposem un any més a socis i amics de fer una ajuntada al voltant de taules amb menges, begudes i converses.

Enguany hem pensat de quedar el 28 de juny a la Pobla del Duc. Soparem a les 21.30 al bar de la piscina municipal (travessia de José A. Perelló, 4), i aprofitarem per a recordar Estellés: uns micros vos convidaran a llegir, recitar, cantar o representar versos del poeta en l’any del seu centenari. O d’algun poeta de la Vall. Ho podreu fer quan acabem de sopar, tant si ho heu fet amb nosaltres com si veniu sopats de casa.

Si en teniu ganes, envieu un correu a ieva@ieva.info amb el vostre nom i el poema que heu triat per a poder coordinar la festa.

Per a sopar, aviseu fins al 26 de juny als telèfons 670965692 (IEVA preferiblement Whatsapp) o 669161805 (bar de la piscina). El preu és de 16 euros, i quan reserveu indiqueu quin entrepà voldreu (calamar amb maionesa o allioli; sépia amb maionesa o allioli; llomello amb tomaca i formatge; o truita de creïlla amb llonganissa). L’ingrés s’ha de fer al compte ES46 2045 6101 98 3000245523. 

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Pobla del Duc.