Obrim una web per a oferir en obert el documental sobre el cooperativisme a l’Olleria

La pàgina inclou continguts afegits: fotografies, documents i fragments d’entrevistes en vídeo

 

Amb el nom de L’espai comú. El cooperativisme de treball associat a l’Olleria hem publicat, en format de documental, el treball final del projecte premiat en el XIII Premi d’Investigació de la Vall d’Albaida. El film, dirigit per Noèlia Sanvíctor i presentat el 3 de novembre passat a l’Olleria, el posem ara a disposició del públic en general a Internet.

Ho fem amb una web (https://espai-comu.ieva.info/) que, a més del documental complet, ofereix més continguts relacionats amb l’objecte de la investigació, com són documents i fotografies relatius a les cooperatives i al moment històric. La pàgina presenta també alguns fragments de les entrevistes a protagonistes del moviment cooperativista que no s’han pogut incloure, per limitació de la durada, en el muntatge final.

La web serà dinàmica, amb l’ampliació de continguts, novetats i informacions referides a la investigació.